Gå videre til innhold
– Det var en gledelig overraskelse! Vi har jobba hardt for å komme dit vi er i dag med varmepumper, sa Lars Erik Eriksen i Røyken kommune som fikk pris i 2018. Bør din kommune eller ditt prosjekt vinne i år?
– Det var en gledelig overraskelse! Vi har jobba hardt for å komme dit vi er i dag med varmepumper, sa Lars Erik Eriksen i Røyken kommune som fikk pris i 2018. Bør din kommune eller ditt prosjekt vinne i år?

Nyhet -

Fortell oss hvem som fortjener varmepumpepris i år

– Kjenner du en person, et firma, et prosjekt eller en kommune som fortjener skryt for et varmepumpe-prosjekt? Tips oss, oppfordrer Rolf Iver Mytting Hagemoen i Norsk Varmepumpeforening. 

Norsk Varmepumpeforening arrangerer 19. - 20. mars Varmepumpekonferansen 2019. Dette er varmepumpebransjens viktigste møteplass der dagsaktuelle temaer skal belyses. I 2018 passerte vi 1 millioner varmepumper i Norge. Hvordan vil markedet utvikle seg framover?
– Dette vil vi ta opp under konferansen, og som alltid skal vi dele ut priser. I år blir det tre: Årets Varmepumpekommune og Varmepumpepriser for bygg og større anlegg, forteller Hagemoen.

Se fremover i rekordgode tider
Med salgsrekord i 2018 mener Hagemoen det ikke burde være vanskelig å finne prosjekter som fortjener varmepumpepris.
– Selv om alle i bransjen har det travelt om dagen, må vi ikke glemme å se fremover. Vi tror det er viktig å skryte av vellykkede konsepter og prosjekter, for å inspirere til flere gode varmepumpeanlegg, sier han.

Årets Varmepumpekommune 2019
Kriterier som vil bli vektlagt:

  • Kommuner som aktivt har bidratt til å øke bruken av varmepumper i egen bygningsmasse.
  • Tiltak rettet mot kommunens innbyggere for å øke bruken varmepumper i boliger og private næringsbygg.
  • Kommuner som har bidratt til å gjennomføre innovative og nyskapende prosjekter.

Varmepumpeprisen 2019
Prisen er fra 2018 delt i to kategorier for å ta med hele bredden til hva varmepumper kan brukes til. Kategoriene er bygg og større varmepumpeanlegg.
Kriterier som vil bli vektlagt:

  • Ny teknologi og nye løsninger som utvider anvendelsesområdet for varmepumper eller bidrar til å gjøre varmepumper mer konkurransedyktige.
  • Personer, bedrifter eller prosjekter som har bidratt til å øke kompetansen i varmepumpebransjen eller kjennskapen til varmepumper generelt.
  • Aktører som har demonstrert at varmepumper er en pålitelig teknologi gjennom god prosjektering, drift og valg av løsninger.

Send inn forslag innen 26. februar
Har du forslag til kandidater, er det ingen grunn til å nøle: Fristen er 26. februar 2019. Send ditt forslag på epost til novap@novap.no.

Her finner du mer informasjon om varmepumpeprisene
Varmepumpekonferansen 2019

Emner

Kontakter

Rolf Iver Mytting Hagemoen

Rolf Iver Mytting Hagemoen

Pressekontakt Daglig leder 971 29 250
Einar Gulbrandsen

Einar Gulbrandsen

Pressekontakt Kurs- og informasjonsansvarlig 936 34 455

Norsk Varmepumpeforening er en uavhengig interesseorganisasjon som arbeider for økt anvendelse av varmepumper i det norske energisystemet.

- Uavhengig interesseorganisasjon.
- Jobber for miljøgevinst gjennom økt bruk av varmepumper.
- Arrangerer kurs og seminarer for å heve kompetanse og interesse for varmepumper.
- Jobber for gode rammevilkår for bransjen gjennom påvirkning mot myndigheter, politikere og beslutningstakere.

Norsk Varmepumpeforening
Møllergata 16
0179 Oslo
Norge